‘El Ghazi op drempel van transfer naar Everton’

‘El Ghazi op drempel van transfer naar Everton’

Anwar El Ghazi is bijna speler van Everton. Dat laat de doorgaans goed ingevoerde journalist Fabrizio Romano weten by ability of Twitter. El Ghazi komt over van competitiegenoot Aston Villa.

Volgens Romano is de transfer van El Ghazi naar Everton bijna rond en wordt snel een medische keuring gehouden. In de komende uren wordt een definitief akkoord verwacht, aldus de Italiaanse verslaggever.

Lucas Digne stapt juist over van Everton naar Aston Villa. Volgens Romano staan de transfers echter los van elkaar. Hoeveel Everton betaalt voor El Ghazi is vooralsnog niet bekend.

El Ghazi hielp Aston Villa naar Premier League De 26-jarige El Ghazi vertrok in januari 2017 van Ajax naar het Franse Lille OSC. Bij de Franse membership werd hij geen basisspeler en nadat hij in het seizoen 2018/2019 al op huurbasis bij Aston Villa speelde, werd hij uiteindelijk definitief overgenomen door de membership uit Birmingham. Mede dankzij een goal van El Ghazi gained Aston Villa in 2019 de finale van de play-offs voor promotie naar de Premier League met 2-1 van Derby County.

Be taught Extra>>

General

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *